Referencer> www.sgf.dk <

Silkeborg Gymnastik Forening
Gymnastik må næsten være modsætningen til et webbureau. Men der er blevet rigtig godt site ud af det alligevel, ikke mindst på grund af et tæt samarbejde med de dejlige mennesker i SGF. Under overfladen på SGF er der et CMS system der holder styr på alt der foregår i foreningen. Alt fra bestyrelse til instuktører og ikke mindst de mange medlemmer bliver administreret herfra. Desuden er der et internt forum, muligheden for at styre program, nyheder og kalender osv. osv.
Vi er netop nu ved at lave nyt design og udvide funktionaliteterne endnu mere. SGF er en af de opgaver man bare ikke bliver træt af at arbejde med pga. menneskene og mulighederne.


Byg Bare Om
Her har vi, som webhåndværkere, leveret en opgavecentral der er henvendt til de håndværkere der udfører et lidt mere fysisk krævende arbejde. Det er muligt for brugere at lægge en bygge/restaureringsopgave op, hvorefter de tilmeldte håndværkere kan give sit bud på opgaven. Alt er lavet af Grafioso og vi har haft til opgave at ramme såvel brugerne samt håndværkerne, hvor der desuden er lagt vægt på at det skulle være så let som muligt for alle parter. Der er desuden en stor administrationsdel der kan styre indhold, brugere, håndværkere samt opgaver.
Opgaven er ude af vores hænder, og nu afventer vi spændt den officielle releasedato.
> www.sygo.dk <

Sygo blog
To sygo hjerners frie spillerum på nettet. Her er sjæl, tanker og ideer lagt til offentlig skue i den digitale gabestok. Der ligges op til gode grin og heftige debatter, hvor der ikke skal ligges fingre imellem. Der blogges, brokkes og undres. Giv det et kig og måske giver det dig et kick.


lebeat festband
Lebeat er et silkeborg band der spiller kendte covernumre på såvel café som til privatfester. De er garant for fest og godt humør. Og lige præcis fest og godt humør er de nøgleord som sitet er designet ud fra. Bag sitet ligger der et Content manegement system der indeholder en kalender funktion, nyhedsbrev og repertoirestyrring.


 


> www.lebeat.dk <